1000 euro lenen

Als je net niet genoeg geld hebt, om een bepaalde uitgave te dekken is 1.000 euro lenen een optie. Bijvoorbeeld als je te maken krijgt met een onverwachte maar noodzakelijke reparatie. Een voorbeeld kan zijn een reparatie aan je auto of iets in je huis. Als je graag iets nieuws aan wil schaffen, dan kan 1.000 euro lenen een mogelijkheid zijn. Denk er wel aan dat sparen verstandiger is. Ondanks het gegeven dat sparen de juiste optie is, zijn de wetten voor minileningen aangescherpt een poos geleden, waardoor een kleine lening nu een goede optie is.

1000 euro lenen: waar kan dat ?

Kort gezegd zijn er twee opties als je 1000 euro lenen wilt. De eerste – en hoogstwaarschijnlijk beste – optie is om van een kennis of een familielid 1.000 euro te lenen. Omdat 1000 euro niet superveel geld is, is er vaak wel een kennis die je dit bedrag wil lenen. Daar komt nog bij dat veel kennissen geen vergoeding vragen voor een kleine lening, maar het af te doen als een simpele vriendendienst. Vertel wel eerlijk waarom je het geld wil lenen, zodat je daar niet mee in de problemen komt.

Optie twee voor 1000 euro lenen is via een aanbieder van minileningen. Omdat er kort geleden een aantal wetten doorgevoerd zijn met betrekking tot kleine leningen, is het mogelijk om vaak vrij goedkoop een minilening af te sluiten. Je hoeft in sommige gevallen enkel de leensom terug te betalen. De looptijd van deze leningen is echter wel erg kort, dus zorg dat je het geleende bedrag op tijd kan aflossen. Doe je dit niet, dan heb je grote kans dat je een boete moet betalen, waardoor de prijs voor het lenen hoger wordt. Dit heb je echter zelf in de hand.

1000 euro lenen: minilening

Met een minilening kan je vaak van 100 tot 750 euro lenen. 1.000 euro lenen is dus net niet mogelijk met een minilening. Toch kom je met het lenen van 750 euro aardig in de buurt van 1.000 euro lenen. Je kunt bijvoorbeeld via CashBob 750 euro lenen. Cashbob heeft een makkelijk in te vullen formulier om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Op de website van CashBob vind je meer informatie en kun je direct een kleine lening aanvragen.