500 euro lenen

Als je net niet genoeg geld hebt, om een bepaalde uitgave te dekken is 500 euro lenen een mogelijkheid. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat je op het moment geen geld hebt, maar wel een noodzakelijke reparatie uit moet laten voeren. Denk hierbij aan een reparatie aan je auto of iets vergelijkbaars. Mocht je ergens niet op kunnen wachten, zoals bijvoorbeeld een nieuwe tv, dan kan het ook een optie zijn om 500 euro te lenen. Echter, indien er geen sprake is van noodzaak, is het aan te raden om niet te lenen maar te sparen.

500 euro lenen: waar kan dat ?

Kort gezegd zijn er twee opties als je 500 euro lenen wilt. De eerste – en hoogstwaarschijnlijk beste – optie is om van iemand die je kent 500 euro te lenen. Omdat 500 euro niet superveel geld is, is er vaak wel een kennis of een familielid die je dit bedrag wil lenen. Vaak zijn kennissen ook nog wel zo redelijk om er geen vergoeding voor te vragen, maar het af te doen als een simpele vriendendienst. Vertel wel eerlijk waarom je het geld wil lenen.

Optie twee voor 500 euro lenen is via een aanbieder van minileningen. Omdat er kort geleden een aantal wetten doorgevoerd zijn met betrekking tot kleine leningen, is het mogelijk om vaak vrij goedkoop een minilening af te sluiten. Je hoeft in sommige gevallen enkel de leensom terug te betalen. De looptijd van deze leningen is echter wel erg kort, dus zorg dat je kan aflossen indien dit moet. Doe je dit niet, dan heb je grote kans dat je een boete moet betalen, dus dan kost de lening wel geld. Dit heb je echter zelf in de hand.

500 euro lenen: minilening

Met een minilening kan je vaak van 100 tot 750 euro lenen. 500 euro lenen is dus ook mogelijk met een minilening. Je kunt bijvoorbeeld via CashBob 500 euro lenen. Cashbob heeft een makkelijk in te vullen formulier om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Op de website van CashBob vind je meer informatie en kun je direct een kleine lening aanvragen. Meer weten!