Minilening

Een minilening kun je afsluiten als je snel geld nodig hebt. De looptijd van een minilening bedraagt maximaal een maand en je kunt tot maar liefst 750 euro per aanbieder lenen. Bij de meeste aanbieders betaal je vaste behandelingskosten. Als je op tijd aflost, zijn de kosten van een minilening erg laag.

In het bovenstaande overzicht worden aanbieders van minileningen vergeleken. Je kunt zien dat CashBob het goed doet. Om meer te weten te komen over de aanbieders kun je klikken op de knop “Meer info!”. Je wordt dan doorgestuurd naar de website van de betreffende aanbieder, waar je meer informatie vindt over een minilening. vergelijking van een aantal aanbieders van minileningen. Voor meer informatie of direct afsluiten klik je op meer informatie. Via CashBob, kun je tot maar liefst 750 euro lenen. Je hebt het geld meestal zeer snel op je rekening, waardoor je gelijk gebruik kunt maken van je kleine lening.

Kosten van een kleine lening

De kosten van een minilening, zijn opgebouwd uit een rentevergoeding en bijkomende kosten zoals de administratiekosten. Mocht je heel erg verlegen zitten om geld en is er dus spoed nodig, dan kun je kiezen voor een spoedoverboeking tegen extra kosten. Op deze manier kun je dus gelijk gebruik maken van een minilening.

BKR Registratie

Ook bij een kleine lening kom je niet onder een BKR toetsing uit. Het Bureau Krediet Registratie kijkt je financiële gegevens na en bekijkt hoe je eerder bent omgegaan met financiële verplichtingen. Dit doen zij met name om risico’ te beperken. Zowel de kredietverstrekker als jij (consument) hebt immers niks aan financiële problemen. Als blijkt dat je een negatieve BKR codering hebt, dan kan de kans op een minilening flink afnemen.

Minilening Afsluiten

Je kunt nu meteen een minilening afsluiten via de groene knop hieronder. Je wordt dan doorgestuurd naar de website van CashBob. Niet alleen kun je direct afsluiten, je vindt er ook meer informatie. Mocht je wel overtuigd zijn van het gemak van een minilening, dan vul je je gegevens in op het aanvraagformulier en de rest wordt geregeld. Het invullen van zo’n formulier kost je maar weinig tijd. Je hebt het geld vaak snel op je rekening en de servicekosten zijn erg laag bij CashBob.

Negatieve BKR registratie

Mocht je door negatieve BKR problemen hebben met lenen, dan kan het moeilijk worden om een lening te krijgen. Desondanks kun je via CashBob een minilening aanvragen. Dit kunt u hier doen.

Creditcard als kortlopende lening

Eigenlijk is een creditcard ook een kortlopende lening. Dit komt doordat je het geld (vaak) voor een korte periode leent. Bij een creditcard kun je vaak tussen rond de €2.500 in de min staan. Hier moet je soms wel een toestemming voor vragen aan je creditcard provider. Het is ook mogelijk om meer dan €2.500 krediet te staan. Bij gold cards is het bijvoorbeeld normaal om een bestedingslimiet te krijgen van €5.000. Bij platinum kaarten is het nog meer en kan het op lopen tot €25.000. Natuurlijk zitten er wel kosten aan verbonden aan het lenen met je creditcard. Let hier dus goed op.