Categorieën
Gastblogs

Advies voor goede investeringen in 2021

Het is voor mensen met een groot vermogen erg vervelend dat er op dit moment een zeer lage spaarrente wordt uitgekeerd. Daarom heeft het voor hen geen zin om hun geld op de bank te laten staan. Deze mensen kunnen er beter voor kiezen om hun geld te investeren waardoor dit rendement oplevert. Zo kun je ondanks de inflatie je koopkracht behouden of zelfs vergroten. Het is dan wel van belang om op zoek te gaan naar een manier waarop je met laag risico je geld investeert. Dit zijn twee goede manieren om je geld te investeren.

Vastgoed

Je kunt er voor kiezen om je geld te investeren in vastgoed als je een groot vermogen hebt. Dat is een manier van investeren waarbij het risico relatief laag ligt. Je kunt dan een huis of een serviceflat kopen zodat je deze aan iemand anders kunt verhuren. In principe verliest deze woning zijn waarde niet waardoor je deze altijd kunt verkopen als je geld nodig hebt. Bovendien krijg je wel iedere maand huur waardoor je een passief inkomen voor jezelf creëert. Dit levert je op de lange termijn een stuk meer op dan het geld op een spaarrekening zetten. 

Cryptomunten

Cryptomunten krijgen de laatste tijd steeds meer aandacht in de media. Bitcoin is natuurlijk de meest bekende cryptomunt. Je kunt je geld investeren in cryptomunten als je snel een hoog rendement wilt behalen. Het is dan wel van belang om rekening te houden met het feit dat cryptomunten een hoge volatiliteit hebben. Dit betekent dat de waarde van de munten sterk kan fluctueren. Hierdoor loop je dus ook het risico dat je investering ineens veel minder waard wordt. Daarom moet je je goed verdiepen in het onderwerp als je van plan bent om te investeren in crypto.